Clean-up challenge: Claim jouw (leef)ruimte

Heb jij behoefte aan meer ruimte? Heb je het gevoel dat je overloopt, je altijd aan het opruimen bent, je agenda altijd vol zit of dat je maar niet door al die berichten op je social media heen komt? Maak je jezelf weleens kleiner dan je bent of heb jij je plekje nog niet helemaal gevonden?

Ga dan deze challenge aan!

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Tijd voor jezelf, ruimte in je agenda is nodig om bij te komen van de ‘ratrace’ van het leven waar we soms zo in kunnen verdwijnen. Maar hoe pak je dit aan?

Tijdens jouw ‘clean-up challenge’ kijken we naar wat opgeruimd mag worden. Waar kun jij meer ruimte creëren? Dit kunnen heel letterlijk spullen in je huis zijn, maar denk ook aan het opruimen van je kleding, je overvolle agenda, energie vretende vriendschappen, je never ending social media feed, die uitpuilende keukenkastjes, slechte gewoontes etc.

There is enough space
on earth for everyone
to shine and be successful

– Sunday Adelaja

Samen nemen we de tijd om te ontdekken waar jij nou echt blij van wordt. En we maken een plan om deze parels uit de grote hoop te halen.

Zodat jij meer overzicht, ruimte , tijd, aandacht en/of rust hebt om nog meer van de mooie dingen in het leven te genieten.

Er is echt genoeg ruimte voor iedereen, je moet hem alleen zelf durven innemen. Doe mee en pak jouw ruimte! Weg met de ballast!

Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.