COACHING

I am not the best
I am not the worst
I am an average person
Trying to do the best I can

Jezelf (opnieuw) leren kennen.

Het leven staat nooit stil, je leert, je wordt ouder, je maakt dingen mee. Mensen die met beide benen stevig op de grond staan kunnen meestal veerkrachtig omgaan met de veranderingen die zij op hun pad tegenkomen. Maar hoe ga je met het leven om als je er even niet zo lekker bij zit en het pad onduidelijk is geworden?

Wie ben ik en wat wil ik eigenlijk?

We maken het allemaal wel eens mee,  je staat op een punt in je leven waarop je het even niet meer zo goed lijkt te weten. Je hebt dan ook misschien al een tijdje op de automatische piloot geleefd. Maar je bent er nu klaar voor om de controle terug te pakken.

Je voelt dat je oude ‘ik’  niet meer past in het hier en nu en dat levert onrust, gedoe en stress op. Soms voel jij je ook alleen. Dit alles kan zijn getriggerd door bijvoorbeeld een grote of kleine verandering in je leven zoals:

  • het uitgaan van je relatie,
  • een verandering in je gezinssituatie,
  • een verhuizing of
  • na een jarenlange verslaving waar je uit bent gekomen

Het leven wat je leefde lijkt ineens niet meer te passen in de nieuwe situatie en je voelt je wellicht een beetje verloren. 

Je hebt de behoefte om jezelf (opnieuw) te leren kennen.

Als coach geef ik je geen antwoorden op je vragen, ik geef je geen concrete tips om je leven weer op helemaal op de rit te krijgen. In plaats daarvan ga ik naast je staan en ondersteun jou om jezelf weer te (her)ontdekken. Dit doen we door middel van coachgesprekken en geïnspireerd op de zeven eigenschappen van Covey. Ik help je te kijken naar jouw (oude) overtuigingen en waarden die je meedraagt, op zoek te gaan naar wat jou ‘ jou’ maakt, waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt en hoe jij de controle over je eigen leven weer terug pakt.

Ik zorg voor een veilige omgeving waarin jij kunt groeien maar.. jij doet het werk. 

Dus..ben je klaar voor deze ontdekkingsreis?

Neem contact met me op en dan gaan we aan de slag!

Photo by Drew Beamer on Unsplash

Nog even dit..

Zit je leven te vol en ben je er aan toe om op te ruimen en meer ruimte voor jezelf te maken? Lees meer over mijn Clean-up Challenge.
Heb je last van veel stress? Lees meer over mijn werk als stresscounselor.