JONGERENCOACH

Zit je even niet zo lekker in je vel?

Merk je dat bepaalde dingen steeds maar niet lukken?
Ervaar je stress?
Heb je moeite met school of je vrienden?
Voel jij je soms somber?
Is kiezen lastig voor je?
Heb je vragen over je eigen seksualiteit?
Zou je wat meer zelfvertrouwen willen hebben?
Wil je minder schermtijd maar lukt het je niet?
Is er gedoe in je gezin of je familie?
Heb je gewoon even behoefte aan een goed gesprek?
Wil je hulp bij het formuleren en/of het bereiken van je doelen?

Ik ben er voor jou!

Omdat ik al 6 jaar werk op een middelbare school heb ik al vele gesprekken gehad met verschillende jongeren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld, identiteitsvorming (wie ben ik?) pesten, hoe ga ik om met vriendschappen, wat kan ik doen tegen stress die ik voel, motivatieproblemen, sombere gedachten,  gescheiden ouders, teveel middelengebruik (gamen, social media, drugs), beter leren omgaan met geld, hoe bereik ik mijn doelen etc etc. Ook spreek ik met jongeren die niet lekker in hun vel zitten en die het fijn vinden om gewoon even van hun af te praten met iemand die niet oordeelt.

Niks is te gek!

Ik ben jongerencoach en tijdens 1 op 1 gesprekken gaan we samen op zoek naar de antwoorden. Mocht blijken dat er andere hulp beter geschikt is dan begeleid ik je bij dat proces.

We brengen de dingen die jij belangrijk vindt in kaart en gaan op zoek naar waar jouw kracht ligt en wat jou uniek maakt. Zodat jij met zelfvertrouwen en meer rust in je hoofd je weg in het leven kunt vervolgen!

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De 1 op 1 gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis in IJsselstein.